Fullfinansiering av solcelleanlegg for næring nå tilgjengelig hos Nordic Solergy

Nordic Solergy AS tilbyr nå finansiering av solcelleanlegg på næringsbygg

 

Nordic Solergy tilbyr som den første distributør fullfinansiering av solcelleanlegg for næringskunder. Det gir installatøren et nytt verktøy i verktøykassa for å selge inn og montere solcelleanlegg på flere tak. Mange gårdeiere og leietagere ser seg ikke tjent med å ta investeringen i et solcelleanlegg på egen regning, men nå gjør Nordic Solergy det, og sørger for mer grønn kortreist energiproduksjon.

Nå med økt rente og mer usikkerhet i næringslivet sitter mange investeringer lengere inne. Nordic Solergy håper deres grep gjør det enklere for den lokale installatør å selge flere solcelleinstallasjoner.

Det eneste kravet Nordic Solergy setter er at gårdeier og eller leietager kjøper tilbake strømmen som produseres på taket i en langtidskontrakt til fast pris pr kWt. Med løsningen er det ingen forskuddsbetaling, ingen investering, ikke noe vedlikehold og ansvar i forhold til installasjonen. Vedlikeholdet tar installatør og de sørger for at anlegget virker i 30 år. 

Installatøren leverer et solcelleanlegg til konkurransedyktige priser og fakturerer Nordic Solergy for leveransen.

Gårdeier og leietager mottar en avregning hver måned på kjøpt energi. Nordic Solergy henter via vår partner Eida Energi data fra målere og undermålere i bygget som viser kjøpt energi fra nettet og produsert energi fra taket.

Overskudds energi som ikke blir brukt i bygget selges ut på nettet for spotpris og inntektene tilfaller Nordic Solergy.

Etter kontraktens løpetid vil gårdeier kunne kjøpe tilbake solkraftverket til en minimalt avtalt sum. Da har anlegget fortsatt en levetid på 5-10 år.

Solenergi gir kortreist strøm og gir ingen nettleie på produsert solenergi. Nettleien er på vei oppover i Norge, så det er et betydelig beløp å spare på dette.

Solenergi gir bygget en bedre energiklasse og man får et mer attraktivt bygg forleietagere.

Solenergi gir ofte reduserte effekttopper i de 7-8 måned sola gir god kraftproduksjon i Norge.

Ønsker du mer informasjon ta gjerne kontakt.