Våre leverandører

Nordic Solergy har et bevist forhold til valg av leverandører til det Nordiske markedet. Kvalitet og ytelse er viktige parameter vi gjennomgår ved valg av leverandør. Vi har et personlig forhold til våre leverandører og ønsker et trygt, langsiktig og godt forretningsmessig forhold til de leverandører vi arbeider med.

Våre produkter har rett CE merking for vårt marked, og innehar de rette formaliteter på plass for å bli solgt i et kravende Nordisk marked. Vi jobber med aktører som kan etterleve sporbarhet og trygghet bakover i verdikjeden. Dette er noe vi har et aktivt forhold til og som vi har høyt fokus på ved valg av partnere.

 

Sunsynk er vår hovedleverandør på hybridinvertere og batterisystemer. Sunsynk er et britisk selskap med egenutviklet software som er enkelt å sette opp for installatør og enkelt for sluttkunden å forstå. Sunsynk er en av få leverandører som reparerer sine invertere hvis det er feil på produkt. Dette er et godt argument for å oppnå høyere grad av bærekraft ved å reparere små feil i stedet for å skrote hele produktet. Som distributør er det en trygghet å ha support i Europa og britiske eiere som forstår Europeisk kultur.

Sunsynk har 10 års systemgaranti samlet på hybridinvertere og batteripakker som er installert av autoriserte Sunsynk installatører. Sunsynk har batteriløsninger til bolig og hytter og helt opp til kontainerløsninger på over 1 MWtimer.

Solax logo

Solax er en kinesisk produsent som er relativt ukjent i Norden. De produserer høy kvalitets invertere og har sin egen software. Nordic Solergy har erfaring med Solax gjennom en av våre eiere i England og de er svært fornøyde med produkt og tjenester. Solax har egenutviklet programvare til sine invertere. Solax leverer både 230 og 400 V stringinvertere til oss i tillegg til hybride løsninger med invertere og høyvolt batteriløsninger. Solax har 10 års garanti på små boliginvertere og 6 års garanti på produkter til næring. Solax har også software som støtter frekvensmarkedet som Statnett nå har opprettet et marked for. Nytt av året er at de også er knyttet til Nordpool sin strømpriser, slik at de som har batterier kan selge og kjøpe strøm fra batterier.

Hyundai logo

Hyundai er et multinasjonalt industrikonsern fra Sør-Korea med mange forretningsområder. Hyundai har drevet med solcelleproduksjon siden 2004, så de har lang og gods erfaring med å produsere kvalitetsprodukter med høy ytelse. Hyundai leverer produkter i mange varianter og størrelser. Hyundai er kjent for god finish og produktene egner seg derfor meget godt på fasadeløsninger og på boligtak hvor solcellepanelene er synlig.  

Logo Moutingsystem

Moutingsystem er tysk kvalitet på sitt beste. Gjennom samarbeid med Moutingsystem er vi som distributør sikre på at du som installatør har de beste produktene å jobbe med. Moutingsystem er en komplett leverandør av festesystem for solceller. Gjennom mange års drift har de meget god kontroll på både snø og vindlaster. Dette er noe som er meget viktig med tanke på de værforhold vi kan oppleve her i Norden. Med Moutingsystem på taket sover vi alle godt om natten.

Ja Solar logo

JA Solar er en av verdens største produsenter av solcellepaneler med salg i over 130 land. JA Solar har stort fokus på utvikling av nye teknologier og høy energieffekt på sine produkter. Gjennom partnerskap med JA Solar er vi trygge på at vi har produkter som har god ytelse og høy kvalitet. Noe som er viktig for Nordiske forhold.

 

Rauli Brackets fra Finland er vår utvalgte leverandør av fasademontert festemateriell. Rauli er meget enkelt og raskt å montere, noe som våre kunder setter pris på. Alle komponenter er produsert i Finland og stål kommer fra en finsk leverandør, så CO2-avtrykket er blant de laveste i bransjen.  Med Rauli kan vi levere CO2 regnskap på vårt festemateriell.