Hvorfor bruke Nordic Solergy

Vi ønsker å være en kompetanseleverandør i tillegg til å levere på riktig pris for våre kunder. Vi kan tilby enkle simulering og mer komplett prosjektering til store tak. Nordic Solergy vil være en rådgiver som finner de riktige løsningen for deg og dine kunder. Teknisk support og veiledning til installasjon er også noe vi har som en tjeneste for våre kunder.

Energilagring er en del av vårt vareutvalg. Vi kan være behjelpelig med å prosjektere alt fra små til store batteripakker alt ut fra hva din kunde har behov for. Energilagring blir en viktig del av kunders fremtidige energiløsninger så derfor tilbyr vi dette. Se våre produktsider for mer informasjon.

Nordic Solergy tilbyr som den første distributør fullfinansiering av solcelleanlegg for næringskunder. Det gir installatøren et nytt verktøy i verktøykassa for å selge inn og montere solcelleanlegg på flere tak. Mange gårdeiere og leietagere ser seg ikke tjent med å ta investeringen i et solcelleanlegg på egen regning, men nå gjør Nordic Solergy det, og sørger for mer grønn kortreist energiproduksjon.

Nordic Solergy selger ikke direkte til privatkunder, men ta gjerne kontakt hvis du vil kjøpe våre produkter så setter vi deg i kontakt med våre installasjonspartnere dersom du finner noen av våre produkter passende. Velkommen til å se våre produkter for sol og energilagring.