Sunsynk kommer nå med 50kW hybridinverter på det Nordiske markedet

Hybrid invertere for næringsbygg

Lagring av overskuddsstrøm har vært lite brukt på næringsbygg. Produserer du solcellestrøm på ditt tak i dag, er det mulig å lagre strøm på batteri som ikke benyttes i sanntid.

Vår partner Sunsynk har nå kommet med hybridinvertere som er tilpasset solcelleanlegg på næringsbygg. Sunsynk har en hybrid inverter med 50 kW effekt på AC siden. Innmating på hybridinverteren er på hele 65 kW på DC siden. Det betyr enkelt forklart at en såpass kraftig inverter kan koble til ca. 160 solcellepanel à 400 watt. Altså et ganske så stort næringsbyggtak.

Går du med planer om å bygge ett enda større solcelleanlegg på et nytt bygg, eller du allerede har et større solcelleanlegg kan du kombinere eksisterende inverter med Synsynk sin hybridinverter. Du kan også koble til flere 50 kW hybridinvertere til anlegget ditt for å kunne lagre mer enn 50 kW med strøm i sanntid. Sunsynk har en unik teknologi som gjør at den kan kommunisere med invertere av andre fabrikanter. Det gjør det enkelt å få til energilagring fra et eksisterende solcelleanlegg.

Den 50 kW sterke hybridinverteren fra Sunsynk kan kobles til høyvolts batterier som vi i Nordic Solergy også leverer. Et batterirack er på 61 kWt og oppover. Hva din bedrift trenger av energilagring kan vi bistå med å regne på.

Har du behov for å ta ned effekttopper eller har et kjøretøy som trenger å lade opp hurtig kan vår hybridinverter løse dine utfordringer. Lading av kjøretøy med egenprodusert strøm reduserer nettleien og gir meget rimelig drift av elektriske kjøretøy.

Ta kontakt med din lokale elektriker eller ta kontakt med oss i Nordic Solergy for en prat om energilagring til ditt næringsbygg.